Tandblegning

Vejen til hvidere tænder

Smilet kan lyse et rum op og bidrage til en positiv atmosfære. For mange kan hvidere tænder være meget eftertragtede, selvom tændernes farve varierer fra person til person, kan du med flere effektive metoder opnå et hvidere smil. 

Professionel tandblegning

Flere tandlægeklinikker tilbyder hurtige og effektive tandblegningsbehandlinger. Tandblegningen tilpasses den individuelle patient, så du kan opnå det bedst mulige resultat. Tandblegning er en typisk kosmetisk behandling, som foretages af specialister og kræver i første omgang en forundersøgelse, hvor tandlægen gennemgår dine mulige behandlinger. 

I dag foregår tandblegning med hjemmeblegning, da det ikke længere er tilladt at udføre klinikblegning inden for EU. Med hjemmeblegning fremstiller tandlægerne en specialtilpasset blegeskinne, som bruges sammen med et blegemiddel med en fast konsistens, så du ikke risikerer, at blegemidlet flyder ud af skinnen, mens du har den på. Blegemidlet smøres på skinnen, som derefter sættes på tænderne i 7-8 timer. Det er muligt at blege tænderne om natten. Med denne metode kan du selv kontrollere tandblegningen og opnå det ønskede resultat. 

Bivirkninger ved tandblegning

Vælger du at blege dine tænder, skal du være opmærksom på mulige bivirkninger. Blegningen kan være en hård proces for tænderne, både fordi det slider på tændernes emalje, som ligeledes udsættes for kemikalier. Tandblegningen skal ske så få gange som muligt for at undgå at skade dine tænder. 

Mange oplever overfølsomhed for kulde og varme i flere dage efter behandlingen. Du kan også opleve at få irriteret tandkød. Hvis du tidligere har fået lavet huller i tænderne med plastfyldninger, skal du være opmærksom på, at plastfyldningerne skal udskiftes, da de ikke bliver blegere i løbet af behandlingen. 

Tandblegning er en effektiv metode til at opnå et hvidere smil, men der er flere aspekter af tandblegningen, du skal have overvejet, inden du kaster dig ud i processen. En god begyndelse er altid at tage en snak med din tandlæge om dine tænder og dine muligheder. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *