Privat hospital tilbyder CoolSculpting behandling

Ny behandlingsmetode anvender fedtfrysning til fjerner fedtceller.

Har du længe haft et ønske om at tabe dig specifikke steder på din krop, men uanset hvad du gør så er det ineffektivt og problematisk at opnå tilfredsstillende resultater? Ny ikke-kirurgisk behandlingsmetode viser effektive resultater ved målrettet at gå til angreb på de problematiske kropsområder.

Der er skrevet mangt og meget om de mest effektive måder at tabe sig på. Hvad end du har været på en af de utallige diæter, fysiske træningsforløb eller vidundercremer så kan det være svært at opnå præcis det resultat der ønskes. Der kan være særlige steder på kroppen hvor det er ekstra kompliceret at opnå et tilfredsstillende resultat.

CoolSculpting – en ny behandlingsmetode

CoolSculpting er en behandlingsmetode hvor du effektivt kan gå til værks, på de velkendte problemområder som dobbelthagen, sidehåndtagene, mave eller lår. CoolSculpting er et ikke-kirurgisk indgreb, hvor man ved hjælp af fedtfrysning kan fjerne fedt, på de problematiske steder på kroppen hvor det kan være svært at tabe sig. Metoden foregår ved at der kontrolleret nedkøles fedtvæv og derved sætter en proces i gang, hvor fedtcellerne nedbrydes. CoolSculpting behandlingen kan fjerne op til 20-25 % af fedtlaget, ved hver behandling.

Nygart privathospital

Nygart er et privathospital der tilbyder CoolSculpting, og har som de eneste i Danmark FDA-godkendte maskiner. Behandling er ikke kompliceret, og du kan, imens du får foretaget behandlingen slappe af, læse eller se en film hvis du ønsker det. Metoden er en effektiv, alternativ løsning for dig, der ønsker at tabe dig, uden at skulle have foretaget større kirurgiske indgreb. Der er stort set ingen bivirkninger ved behandlingen, og maskinerne er sikkerhedssikret så der ikke forekommer fryseskader under behandlingen. Resultaterne af behandlingen sker over flere uger, og det endelige resultat af behandlingen tager som regel op til 2-3 måneder.

Privathospitalet tilbyder som den eneste i Danmark det såkaldte Dual Sculpting, hvor det er muligt at arbejde med to kropsområder på samme tid.

Du kan læse mere om Nygart privathospital her, og finde ud af om denne behandlingsmetode er noget for dig. Forud for en behandling får du professionel og personlig rådgivning af en sygeplejerske. I fællesskab vil du blive rådgivet i forhold til at finde den optimale løsning, for dig og dine behov.  Har du andre spørgsmål i forhold til plastikkirurgi, hårfjerning, botox eller andet, så kan Nygart give dig en professionel rådgivning. Privathospitalet ligger i København, Aarhus og Lyngby og har telefontider mandag til fredag.