5 grunde til at købe sine træpiller fra Tyskland

I takt med at varmepriserne har steget konsekvent de sidste par år har mange danskere valgt at skifte varmekilde. De har skiftet fra den traditionelle elvarme til biobrændsel i form af træpiller, men hvor får man flest træpiller i den bedste kvalitet for sine penge? Her kan du læse om 5 gode grunde til at købe sine træpiller fra Tyskland.

1.    Træpiller fra Tyskland er utrolig billige i forhold til de danske træpiller på grund af den meget lave tyske moms. I Danmark betaler vi 25 %, hvor man til sammenligning i Tyskland kun betaler 7 %. Allerede der er der store besparelser at hente.

2.    Selvom prisen på de tyske træpiller er lav, er kvaliteten helt i top. Træpiller fra Tyskland er mindst lige så gode at fyre med som de danske, hvis ikke bedre.

3.    Det er super nemt at købe sine træpiller fra Tyskland. Bor du tæt på den dansk-tyske grænse, er det bare om at bestille træpillerne online for derefter at tage til den pågældende butik i Tyskland og hente træpillerne. Bor du på Sjælland, eller har du ikke mulighed for selv at tage til Tyskland og hente træpillerne, samarbejder DLG Energi med en række fragtmænd, som kan bestilles til at hente og bringe træpillerne. Dette koster naturligvis lidt ekstra, men det kan stadig godt betale sig.

4.    De tyske forhandlere ligger lige ved grænsebutikkerne, så når du alligevel skal hente dine træpiller fra Tyskland, kan du lige så godt så to fluer med ét smæk og købe et lager af billig sodavand, spiritus, slik osv.

5.    Træpillerne fra Tyskland er miljøvenlige, så på den måde skåner du også miljøet samtidig med, at du får billig varme i huset.